Sasindu

I denne utgaven av Nytt Om kan du lese om:

  • Sasindu har blitt sponset fra han var et lite barn, og er nå i ferd med å fullføre sin universitetsutdannelse. En stor prestasjon og et nåløye å komme igjennom for en fattig gutt i et land der det er stor rift om universitetsplassene. Sasindu måtte imidlertid gjennomgå en øyeoperasjon for ikke å miste synet, og hans fattige foreldre hadde ingen mulighet til å hjelpe ham med så mye penger. Operasjonen kostet 7600,-. Marys Venner betalte selvfølgelig for operasjonen og det som er "småpenger" for oss endret livet til Sasindu.
  • Devaka, som ble forlatt av foreldrene halvannet år gammel og ble støttet av Lions Club på Langhus til han var 18 år. Nå uttaler han: «Hvor ville jeg vært og mange, mange med meg, om ikke en organisasjon som Marys Venner var tilstede på Sri Lanka. Jeg er takknemlig hver eneste dag»
  • Søster Sutisa som har ledet Nongkhai-prosjektet i mange år og gjort en fantastisk jobb for mange barn - hva gjør hun nå?
  • Jintana Phimsan og Areewan Somnagam, nyansatte på prosjektet i Nongkhai som sammen med Waraporn Khanarsa skal lede Nongkhai-prosjektet. Prosjektet består av ca. 500 sponsede barn og Marys Venner er største sponsor med 122 fullsponsede barn.
  • Barnehjemmet Good Shepherd Home i Mankulam som mangler senger til 40 barn.
  • Ungdommene på Larmbertseter videregående skole som har designet T-skjorter med tegninger fra barn på et av barnehjemmene på Sri Lanka. De selger T-skjortene og hele overskuddet går til utdannelse av unge jenter, gjennom Marys Venner. De har flere T-skjorter igjen, i flere størrelser.