Marys vennerMarys Venner startet med frivillig hjelpearbeid for fattige barn og ungdom på Sri Lanka allerede i 1979. Senere ble det utvidet til hjelpearbeid også i de fattige områdene i Thailand i 1983 og til Bangalore i India i 2007.  I alle år siden har organisasjonen kunnet gi dem som knapt hadde noen holdepunkter i livet, muligheten til et meningsfylt og verdig liv. I begynnelsen handlet det om å sørge for at barna fikk hjelp til de ble store nok til å klare seg selv. I dag er ikke dette nok, barna trenger også utdannelse og hjelp til å etablere seg også etter livet på barnehjemmet.

Med betydelige midler fra private givere, har vi kunnet bygge opp utdannelsestilbud som innkjøp av læremidler og drift av skoler og internater.  Vi har ansatt ekstra lærere, og gitt stipendier til ungdom som ønsker å fortsette med høyere utdannelse på yrkesskoler og universitet.

Vi anbefaler alle som har anledning til å reise ut og besøke prosjektene våre. Da kan man ved selvsyn se at bistanden kommer dit den skal og oppleve hva de små månedlige fadderbidragene gjør av mirakler hver dag.

 

Her kan du se prosjektene på Sri Lanka plassert på kartet.