I denne utgaven av Nytt om august 2021 kan du lese om:

  • Kollektivt Fadderskap - nytt og spennende Marys Venners prosjekt - Ideen om kollektivt fadderskap kom opp som følge av at mange barn mistet sin sponsor – på grunn av sponsorens alder eller andre årsaker – og det var vanskelig å fylle på med nye sponsorer i samme takt.
    Kunne vi finne en ordning slik at barna fortsatt kunne få viktig støtte til mat, klær, en seng å sove i, undervisning og en sparekonto som barnet får når det forlater barnehjemmet for å stå på egne ben? Svaret ble kollektivt fadderskap
  • Kr 40 000,- kom inn ved hjelp av innsamlingsaksjonen på sosiale medier i mars/april. Pengene gikk til 30 nye senger til barnehjemmet i Mankulam, 20 skap til personlige eiendeler for jentene på barnehjemmet i Matale samt til diverse innkjøp og reparasjon av datautstyr ved barnehjemmet i Nayakakanda.
  • Situasjonsrapport fra yrkesskolen GSIVE (Seth Sevana)
  • Marys Venners skoleprosjekt, Good Shepherd School i Phuket, Thailand
  • Su's hjerteoperasjon - alt ser ut til å gå bra

Ønsker du å gi en JULEGAVE til ditt fadderbarn?

Det beste er da å sende en 100-lapp eller to til Marys Venners Innsamlingskonto 1602 03 02228 eller Vipps til 18196. Pengene vil bli overført uavkortet i begynnelsen av oktober, og brukes til noe barnet trenger eller ønsker seg. Husk å merke overføringen med Julegave og barnets navn.